ALMA és una altra manera de mirar la realitat social, des de l’optimisme i la diversitat. Una finestra oberta a les iniciatives de ”la Caixa” i als infinits projectes socials que ens envolten.

“No podem solucionar tots els problemes socials del món, pero sí que podem no deixar d’intentar-ho”.

 

Mirades

Notícies

dissabte, 19 oct. 2019

Una vida dedicada al càncer de mama

Cristina Saura és la investigadora principal del Grup de Càncer de Mama del VHIO i col·labora estretament amb la Unitat d’Investigació de Teràpia Molecular del Càncer (UITM)-”la Caixa”.

divendres, 18 oct. 2019

Un adeu en companyia

Quan afrontem la mort busquem els altres perquè en ells hi ha el sentit de la vida. El Programa per a l’Atenció Integral a Persones amb Malalties Avançades de ”la Caixa” celebra 10 anys d’acompanyament i atenció al final de la vida.

Persones

Segueix-nos en les nostres xarxes socials

Et mantenim al dia

Apunta’t a la nostra newsletter mensual.

Subscriu-t’hi

Vinyetes

dissabte, 19 oct. 2019

Dia Mundial contra el Càncer de Mama 2019

per Dalmaus

Segons l’Associació Espanyola contra el Càncer, a Espanya el càncer de mama té un índex de supervivència a 5 anys superior al 90 %. Les dades són cada vegada més esperançadores i optimistes. Un èxit que celebrem tots i que té el seu origen en la investigació incansable. “Per a dibuixar aquesta vinyeta”, explica en Dalmaus, “m’he inspirat en tots els investigadors i investigadores que treballen dia a dia en la recerca de solucions. Sense ells, no podríem parlar d’aquestes dades. I, gràcies a la seva meravellosa perseverança, estic segur que algun dia podrem celebrar la cura definitiva del càncer de mama”. L’il·lustrador ens recorda que sovint a la premsa llegim notícies sobre avenços i nous fàrmacs, acompanyats a vegades per la fotografia dels investigadors responsables; a vegades, ni això. “Quan les veig sempre penso en tota la gent que no surt en la fotografia. En tots els investigadors i investigadores que hi ha darrera de les petites i grans fites. I també en totes les persones que d’una manera o altra recolzen la investigació: organitzacions, fundacions com ”la Caixa”, persones anònimes... Hem d’agrair a totes aquestes persones els èxits en la cura contra el càncer de mama.”

El més vist

El més compartit

Retratos

Esperant el moment perfecte

por Bárbara Lanzat

La Bárbara Lanzat és fotògrafa i es dedica, sobretot, a la fotografia social i per a les xarxes socials. En aquesta ocasió, la vam enviar al barri de La Cañada Real de Madrid per retratar l'Escola d'Estiu del programa ICI de ”la Caixa”.
Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la teva accessibilitat, personalitzar la teva navegació, recopilar informació estadística sobre els teus hàbits de navegació, mostrar publicitat i anuncis relacionats amb les teves preferències. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir-ne més informació a Política de cookies. Acceptar