Investigació - Vinyetes

Els il·lustradors 72 kilos i Dalmaus retraten en vinyetes els Dies Mundials més significatius

dimarts, 7 abr. 2020

Dia Mundial de la Salut 2020

per 72 kilos

A l’univers queda molt per descobrir. L’il·lustrador vol transmetre el seu suport als investigadors que treballen perquè aquesta foscor sigui cada vegada menor. Les llanternes no es poden quedar sense piles. Necessitem llanternes més grans.

diumenge, 8 mar. 2020

Dia Internacional de la Dona 2020

per 72 kilos

”la Caixa” dona suport als Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides per assolir un món millor fent costat a 2.883 investigadors, un 48% dels quals són dones. Perquè ajuntant punts de vista diversos millorarem la societat.

diumenge, 1 des. 2019

Dia Mundial de la Lluita contra la Sida 2019

per 72 kilos

“Vaig créixer als anys 90, escoltant a la tele que la sida era una malaltia fulminant, definitiva, dura. Ara veiem com la ciència ha fet passes de gegant i hi ha, fins i tot, casos tan increïbles com el de la segona persona que s’ha curat.”

dissabte, 19 oct. 2019

Dia Mundial contra el Càncer de Mama 2019

per Dalmaus

Segons l’Associació Espanyola contra el Càncer, a Espanya el càncer de mama té un índex de supervivència a 5 anys superior al 90 %. Les dades són cada vegada més esperançadores. Un èxit que té el seu origen en la investigació incansable.

dissabte, 29 set. 2018

Dia Mundial del Cor

per Miguel Gallardo

El cor t’ajuda a posar les emocions al seu lloc, però —com la música, que no és res sense emoció— el cor també necessita el cap per marcar el ritme i la melodia perfecta.
Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la teva accessibilitat, personalitzar la teva navegació, recopilar informació estadística sobre els teus hàbits de navegació, mostrar publicitat i anuncis relacionats amb les teves preferències. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir-ne més informació a Política de cookies. Acceptar