Filtres

Et mantenim al dia

Apunta't a la nostra newsletter mensual

Vinyetes

72 kilos y Dalmaus retraten els Dies Mundials

dissabte, 19 oct. 2019

Dia Mundial contra el Càncer de Mama 2019

per Dalmaus

Segons l’Associació Espanyola contra el Càncer, a Espanya el càncer de mama té un índex de supervivència a 5 anys superior al 90 %. Les dades són cada vegada més esperançadores. Un èxit que té el seu origen en la investigació incansable.

divendres, 11 oct. 2019

Dia Internacional de la Nena 2019

per Dalmaus

Tot i que encara falta molt camí per recórrer, avui les dones tenen més oportunitats que temps enrere. Però encara han de defensar-ho dia a dia. No seria meravellós que les nenes nasquessin amb les mateixes oportunitats que els nens?

dissabte, 5 oct. 2019

Dia Mundial dels Docents 2019

per Dalmaus

Es parla molt de la relació entre el valor d’una professió i els diners que genera. Però la docència genera coses més importants: genera persones, genera professionals, genera futur. I això és el que vull reivindicar amb aquesta vinyeta.

diumenge, 29 set. 2019

Dia Mundial del Cor 2019

per 72 Kilos

A les galàxies més llunyanes hi ha misteris que tots volem resoldre. Però de vegades són els misteris més propers els que són més urgents de resoldre. Per prevenir, curar i erradicar les malalties del cor la recerca és vital.

dissabte, 21 set. 2019

Dia Mundial de l’Alzheimer 2019

per Dalmaus

Quan cuidem una persona o una relació, la persona o la relació millora. Amb la memòria passa el mateix: l’hem de mimar per mantenir-la sana i amb nosaltres tant temps com sigui possible. Només en tenim una!

dissabte, 31 ago. 2019


Dia Internacional de la Solidaritat 2019

per Dalmaus

Aquesta vinyeta està inspirada en totes aquelles persones solidàries del món. Aparentment, les veiem senceres. Però petites parts de totes elles han passat a formar part d’altres individus; els han completat, ajudat.

dilluns, 12 ago. 2019

Dia Internacional de la Joventut 2019

per 72 kilos

La joventut és una època de tenir una fam de coneixements insaciable. Un temps en què tot està per veure i decidir. Sigues curiós, obre la ment. Educar-te és créixer. És aprofitar el potencial i convertir-te en tot el que pots arribar a ser.

dimarts, 30 jul. 2019

Gran recollida de llet

per 72 kilos

L’Óscar s’ha inspirat en “les grans obres que ha fet l’ésser humà sumant petitíssimes aportacions de centenars de persones; pas a pas, dia a dia. Tu mai no ajudes pensant que el canvi pugui ser tan gran. Però la realitat és que sí”.

divendres, 26 jul. 2019

Dia dels Avis

per Dalmaus

Els avis són molt més que salvavides. Són un referent i una font de coneixement i amor immensa. Entre un avi i un net hi pot haver una connexió tan gran i especial que no podem permetre que les noves tecnologies l’espatllin.

dissabte, 20 jul. 2019

Dia Mundial de l’Amic

per 72 kilos

Un amic és la llibertat total. Cal cuidar-los, deixar que et cuidin i estar a prop seu, encara que físicament estiguin lluny. Hi ha moltes maneres de reduir distàncies amb un amic. I sempre valen la pena.
Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la teva accessibilitat, personalitzar la teva navegació, recopilar informació estadística sobre els teus hàbits de navegació, mostrar publicitat i anuncis relacionats amb les teves preferències. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir-ne més informació a Política de cookies. Acceptar