Filtres

Et mantenim al dia

Apunta't a la nostra newsletter mensual

Vinyetes

Els il·lustradors 72 kilos i Dalmaus retraten en vinyetes els Dies Mundials més significatius

divendres, 20 mar. 2020

#JoEmQuedoACasa per tu

per Dalmaus

Ens van dir que ens quedéssim a casa. I ho estem fent, sobretot, per la gent gran, per les persones més vulnerables i per totes les que ens envolten. Perquè sense elles, ho estem veient aquests dies més que mai, no som res.

diumenge, 8 mar. 2020

Dia Internacional de la Dona 2020

per 72 kilos

”la Caixa” dona suport als Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides per assolir un món millor fent costat a 2.883 investigadors, un 48% dels quals són dones. Perquè ajuntant punts de vista diversos millorarem la societat.

divendres, 20 des. 2019

Dia Internacional de la Solidaritat Humana 2019

per Dalmaus

El Dia Internacional de la Solidaritat Humana coincideix amb unes dates en què molta gent està escrivint les cartes als Reis d’Orient. Cartes en què demanem moltes coses per a nosaltres. I si enguany les demanéssim per a altres persones?

dijous, 5 des. 2019

Dia Internacional dels Voluntaris 2019

per 72 kilos

“M’agradaria que aquesta vinyeta fos un enorme GRÀCIES als voluntaris en general”, diu l’il·lustrador Óscar Alonso. “A totes aquelles persones que són, dia rere dia, allà on se les necessita, encara que no estigui de moda.”

diumenge, 1 des. 2019

Dia Mundial de la Lluita contra la Sida 2019

per 72 kilos

“Vaig créixer als anys 90, escoltant a la tele que la sida era una malaltia fulminant, definitiva, dura. Ara veiem com la ciència ha fet passes de gegant i hi ha, fins i tot, casos tan increïbles com el de la segona persona que s’ha curat.”

dissabte, 19 oct. 2019

Dia Mundial contra el Càncer de Mama 2019

per Dalmaus

Segons l’Associació Espanyola contra el Càncer, a Espanya el càncer de mama té un índex de supervivència a 5 anys superior al 90 %. Les dades són cada vegada més esperançadores. Un èxit que té el seu origen en la investigació incansable.
Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la teva accessibilitat, personalitzar la teva navegació, recopilar informació estadística sobre els teus hàbits de navegació, mostrar publicitat i anuncis relacionats amb les teves preferències. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir-ne més informació a Política de cookies. Acceptar